ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ

Αγαπητέ μας επισκέπτη

Ο σκοπός μας, είναι όχι μόνο να τιμήσουμε τους αγαπητούς  μας κεκοιμημένους, καταχωρώντας τα ονόματά τους στην ιστοσελίδα της ενορίας μας, αλλά και για να τους μνημονεύουμε σε κάθε περίσταση.
Ακόμη με τον τρόπο αυτό προσφέρεται  η δυνατότητα στους συγγενείς, φίλους, γνωστούς και σε πολλούς άλλους αδελφούς να καταθέτουν, μέσα από την ιστοσελίδα μας galilea.gr ,τις ευχές τους, για τους συγγενείς, φίλους, γνωστούς ακόμη και για αγνώστους κεκοιμημένους.
Επίσης προσφέρεται σε όλους η δυνατότητα,  να ανάψουν ένα κεράκι στην μνήμη του κεκοιμημένου, μέσα από την ιστοσελίδα μας https://galileabooks.gr/keraki/  και έτσι στη μνήμη του κεκοιμημένου να κάνουν και τη δωρεά τους (με απόδειξη φυσικά αφού καταχωρηθούν  τα πλήρη στοιχεία τους) την οποία ο Ι.Ναός θα αξιοποιήσει αναλόγως.

Η  Δ Ι Α Δ Ι Κ Α Σ Ι Α

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
-1ο Βήμα

  • Στέλνετε την φωτογραφία του εκλιπόντος στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:  info@galilea.gr 

ΚΕΙΜΕΝΟ
-2ο Βήμα

  • Γράφετε εν συντομία τα στοιχεία ή ένα κείμενο για την ζωή του κεκοιμημένου και το στέλνετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:  info@galilea.gr 

ΕΥΧΗ
-3ο Βήμα

  • Όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει γραπτώς την ευχή του υπέρ αναπαύσεως  στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:  info@galilea.gr αναφέροντας το όνομα του κεκοιμημένου και στη συνέχεια μετά απο έλεγχο για την σοβαροτητά του θα αναρτηθεί κάτω από την φωτογραφία του κεκοιμημένου